+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Beltine Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 12 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Tomáš Strouhal

para, 6.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Přemysl Čech

dorośli, 2.11.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marta

para, 22.10.2017

Studénka Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • příjemný personál, skvělá masérka, dostatek jídla, čistota.

  • postrádala jsem pohlednice hotelu, chtěla jsem je poslat svým 3 dcerám a tím jim poděkovat, že mě a manžela poslali a zaplatili nám welnes pobyt u Vás. škoda....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 12.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Nadherne okoli hotelu Klid Vyhled z hotelove restaurace a wellness primo na Lysou horu a Beskydy Vstricny,mily a usmevavy personal Wellness 4chodove vecere vcetne predkrmu a dezertu Kazdy vecer moznost vyberu hlavniho jidla ze tri moznosti,vzdy ryba Snaha maximalne vyjit vstric nasemu rocnimu synovi

  • Spa pouze do 20:00hod

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petra

grupa przyjaciół, 28.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • V hotelu se nam libilo vsechno,vynikajici sluzby,personal by udelal vse co nam na ocich videl. Opravdu kvalitni hotel pod malebnou Lysou horou!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Č.

podróżujący w pojedynkę, 29.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
82 %
  • Příjemné místo v kopcích uprostřed lesů. Ochotný personál. Šikovná paní masérka. Výborná kuchyně. Wellness k dispozici pro hotelové hosty od 15 do 20 hod. Výborný místní Beskydský pivovar v Ostravici. Možná by se mohlo objevit v nabídce Beltine.

  • Koliba restaurace otevřená jen na omezenou dobu. GPS naviguje k Beltine hned za hotelem Freud, je to sice kratší, ale stoupák, málo kvalitní, úzká cesta pro 1 auto. Lepší je zahnout nahoru do kopců až kus za nádražím.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Němcová

podróżujący w pojedynkę, 27.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

dorośli, 31.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Nejlepší na celém pobytu byl jednoznačně personál, který bohužel jediný plnil do puntíku úroveň, na které se hotel snaží prezentovat. Ochota, vystupování, prostě naprosto co by jste od takového hotelu čekali.

  • Kuchyně byla naprosto luxusní. Bohužel z nepochopitelných důvodů upřednostňovali polo penzisty a nás “pouze” se snídání, kteří tak byli odkázání na relativně drahý jídelní lístek o 3 jídlech, dali tak nějak do “druhé ligy”. 3 jídla sníte za tři dny a do konce pobytu zbývá další 4 dny, takže co s tím? Ne bohužel schopnost improvizace selhala, takže se jelo zase znovu. Další nevýhodou byla absence vegetariánského jídla a v kombinaci s nulovou schopností improvizace to nebylo dobré. Samotný hotel z venku působí nádherně, wellness skvělé a bazén rovněž. Pokoje tragické. Absence klimatizace, velikost pokoje naprosto tragicky malá a odhlučnění žádné, takže na večerní program máte postelové hrátky sousedů. V této cenové kategorii by člověk řekl, že se s něčím takovým nesetká. Perličkou pak je příplatkový pokoj s výhledem na Lysou horu, který díky terase pod okny je jednak dost hlučné místo a za druhé stále pod drobnohledem lidí na terase :) Za ty peníze to bohužel nestojí.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 28.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Nádherné prostředí i okolní krajina. Zařízení hotelu i chatek velmi vkusné. Venkovní bazén perfektní. Celkový dojem je klídek a pohoda.

  • Je velká škoda, že profesionální úroveň pracovníků není tak vysoká, jako je vysoká úroveň hotelu. Zklamání se týká také úklidu v zahradních apartmánech. Pokud se ve 4hvězdičkovém hotelu neuklízí bohužel, denně, doporučila bych do zahradních apartmánů dodat nějakou metličku, protože po třech dnech vypadá předsíňka opravdu jak v chlívku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jiří Kozderka

para, 23.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • klid -pohoda-dobré jídlo a příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.