+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Beltine Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 12 reviews

  • Staff

    96%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    78%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Sort by:
Show:

Tomáš Strouhal

mature couple, 6.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Přemysl Čech

young couple, 2.11.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marta

mature couple, 22.10.2017

Studénka Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • příjemný personál, skvělá masérka, dostatek jídla, čistota.

  • postrádala jsem pohlednice hotelu, chtěla jsem je poslat svým 3 dcerám a tím jim poděkovat, že mě a manžela poslali a zaplatili nám welnes pobyt u Vás. škoda....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 12.9.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Nadherne okoli hotelu Klid Vyhled z hotelove restaurace a wellness primo na Lysou horu a Beskydy Vstricny,mily a usmevavy personal Wellness 4chodove vecere vcetne predkrmu a dezertu Kazdy vecer moznost vyberu hlavniho jidla ze tri moznosti,vzdy ryba Snaha maximalne vyjit vstric nasemu rocnimu synovi

  • Spa pouze do 20:00hod

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petra

group of friends, 28.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • V hotelu se nam libilo vsechno,vynikajici sluzby,personal by udelal vse co nam na ocich videl. Opravdu kvalitni hotel pod malebnou Lysou horou!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Č.

single traveler, 29.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
82 %
  • Příjemné místo v kopcích uprostřed lesů. Ochotný personál. Šikovná paní masérka. Výborná kuchyně. Wellness k dispozici pro hotelové hosty od 15 do 20 hod. Výborný místní Beskydský pivovar v Ostravici. Možná by se mohlo objevit v nabídce Beltine.

  • Koliba restaurace otevřená jen na omezenou dobu. GPS naviguje k Beltine hned za hotelem Freud, je to sice kratší, ale stoupák, málo kvalitní, úzká cesta pro 1 auto. Lepší je zahnout nahoru do kopců až kus za nádražím.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 23.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Němcová

single traveler, 27.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

young couple, 31.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Nejlepší na celém pobytu byl jednoznačně personál, který bohužel jediný plnil do puntíku úroveň, na které se hotel snaží prezentovat. Ochota, vystupování, prostě naprosto co by jste od takového hotelu čekali.

  • Kuchyně byla naprosto luxusní. Bohužel z nepochopitelných důvodů upřednostňovali polo penzisty a nás “pouze” se snídání, kteří tak byli odkázání na relativně drahý jídelní lístek o 3 jídlech, dali tak nějak do “druhé ligy”. 3 jídla sníte za tři dny a do konce pobytu zbývá další 4 dny, takže co s tím? Ne bohužel schopnost improvizace selhala, takže se jelo zase znovu. Další nevýhodou byla absence vegetariánského jídla a v kombinaci s nulovou schopností improvizace to nebylo dobré. Samotný hotel z venku působí nádherně, wellness skvělé a bazén rovněž. Pokoje tragické. Absence klimatizace, velikost pokoje naprosto tragicky malá a odhlučnění žádné, takže na večerní program máte postelové hrátky sousedů. V této cenové kategorii by člověk řekl, že se s něčím takovým nesetká. Perličkou pak je příplatkový pokoj s výhledem na Lysou horu, který díky terase pod okny je jednak dost hlučné místo a za druhé stále pod drobnohledem lidí na terase :) Za ty peníze to bohužel nestojí.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

family with young children, 28.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Nádherné prostředí i okolní krajina. Zařízení hotelu i chatek velmi vkusné. Venkovní bazén perfektní. Celkový dojem je klídek a pohoda.

  • Je velká škoda, že profesionální úroveň pracovníků není tak vysoká, jako je vysoká úroveň hotelu. Zklamání se týká také úklidu v zahradních apartmánech. Pokud se ve 4hvězdičkovém hotelu neuklízí bohužel, denně, doporučila bych do zahradních apartmánů dodat nějakou metličku, protože po třech dnech vypadá předsíňka opravdu jak v chlívku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jiří Kozderka

mature couple, 23.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • klid -pohoda-dobré jídlo a příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 29.11.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.